METAALBEWERKING - LASSEN - INDUSTRIËLE REPARATIES

TECHNO STEEL

Reparatie van industriële machines, lasoplossingen en aangepaste metaalconstructies.
Over Techno Steel

Beste Lasbedrijf van België

TECHNO STEEL is een toonaangevend bedrijf in mechanisch onderhoud en reparatie van industriële machines. Met meer dan 8 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in lasreparaties, gedemonteerd hydraulisch blok, graafbakken, hydraulische tangen en installatie van metalen constructies.

Ons team van experts is uitgerust met de nieuwste technologie en tools om eersteklas services aan onze klanten te leveren.
  100%

Gecertificeerd door de industrie
 100%

Zeer ervaren medewerkers
Welding - Techno Steel
8+ jaar ervaring

Missie

Bij TECHNO STEEL is het onze missie om marktleider te zijn in mechanisch onderhoud en reparatie van industriële machines. Met een sterke basis van meer dan 8 jaar ervaring hebben we onze expertise aangescherpt in een reeks gespecialiseerde diensten, waaronder lasreparaties, gedemonteerd hydraulisch blok, graafbakken, hydraulische tangen en installatie van metalen constructies.
  • Ongeëvenaarde mechanische onderhouds- en reparatiediensten voor industriële machines
  • We geven prioriteit aan veiligheid in elk aspect van onze activiteiten

Laten we samen groeien

We worden gedreven door onze passie voor uitmuntendheid, onze toewijding aan klanttevredenheid en ons niet aflatende streven naar technologische innovatie.

Ga met ons mee op deze reis terwijl we een revolutie teweegbrengen in de branche en nieuwe normen stellen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice.

TECHNO STEEL

Waarom zou u ons moeten vertrouwen?

Professionalism - Techno Steel

Professionaliteit

Professionaliteit vormt de kern van alles wat we doen bij TECHNO STEEL.
Service

Beveiliging

We geven prioriteit aan de veiligheid en bescherming van onze klanten, medewerkers en activa.
Service

Prijs op maat

Gegarandeerd op maat gemaakte prijzen voor uw industriële projecten.
What We Do - Techno Steel
Wat we doen

Specialisten in reparatie van industriële machines en industrieel metaallassen

Bij TECHNO STEEL zijn we specialisten in reparatie en onderhoud van industriële machines. Met jarenlange ervaring en een team van experts bieden we eersteklas services om uw machines soepel te laten werken. Van lasreparaties tot demontage van hydraulische blokken, onderhoud van graafbakken, onderhoud van hydraulische tangen en installaties van metalen constructies, wij hebben de kennis en vaardigheden om het allemaal aan te kunnen. Uitgerust met de nieuwste technologie en tools, leveren we efficiënte en effectieve oplossingen op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Vertrouw op ons om downtime tot een minimum te beperken, de productiviteit te verhogen en de levensduur van uw waardevolle apparatuur te garanderen.

Voorwaarden en normen respecteren

We houden ons aan de industrienormen en -regelgeving en zorgen ervoor dat onze activiteiten en praktijken aan alle noodzakelijke vereisten voldoen.

Certificaten voor industriële projecten

Deze certificeringen valideren onze expertise en naleving van industriestandaarden en versterken onze inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten.
VCA

Bureau Veritas Certification

Door middel van een rigoureus beoordelingsproces hebben we aangetoond dat we in staat zijn om een robuust managementsysteem te implementeren en te onderhouden dat prioriteit geeft aan het welzijn van onze werknemers, klanten en het milieu

VCA-gecertificeerd zijn bevestigt niet alleen onze naleving van industriestandaarden, maar bevestigt ons ook als een vertrouwde en betrouwbare partner in ons vakgebied. We zijn er trots op dat we deze mijlpaal hebben bereikt, wat onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke kwaliteit verder versterkt.
Enze Expertise

De standaard voor meesterschap instellen

Industrial Metal Welding - Techno Steel

Industrieel metaallassen

Wij zijn experts in industrieel metaallassen en gebruiken geavanceerde technieken om superieure resultaten te garanderen.
Industrial Machinery Repair - Techno Steel

Reparatie van industriële machines

Onze bekwame technici hebben uitgebreide ervaring in het repareren en lassen van verschillende componenten van industriële machines, waardoor optimale prestaties en een lange levensduur worden gegarandeerd.
Metal Constructions - Techno Steel

Metalen constructies

Bij TECHNO STEEL zijn we experts in metaalconstructies en leveren we precisie-engineering en structurele uitmuntendheid voor een breed scala aan industriële toepassingen
Heavy Machinery Maintenance - Techno Steel

Onderhoud van zware machines

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van zware machines en bieden deskundige metaaloplossingen voor optimale prestaties.
Onze projecten

Industrieel lassen en reparaties

Project

TECHNO STEEL

Project

TECHNO STEEL

Project

TECHNO STEEL

Project

TECHNO STEEL

Reparatie van industriële machines, lasoplossingen en aangepaste metaalconstructies

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de superieure kwaliteit en expertise van TECHNO STEEL voor uw industriële machinebehoeften!
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookiebeleid. x